Titiz olduğu kadar zahmetli bir çalışmanın sonunda ETA:SQL ürün yelpazemizdeki ayrıcalıklı yerini aldı. 

ETA:SQL de diğer tüm ürünlerimiz gibi arkasına ETA'nın güvenilir adını, kalite damgasını ve benzersiz müşteri desteğini alıyor. ETA ismi zaten bu yeni ürünümüzün en büyük referansıdır. ETA:SQL'in teknik yapısı ve özellikleri bakımından müşterilerimizin ileri düzeyde ilgi ve destek talep etmesine hazırlıklıyız. Biz de bu talep beklentisiyle sunacağımız desteğin kalitesini ve verimini en yüksek standarda göre planladık. Müşterilerimizin satış öncesinden başlayarak yıllar boyu sürecek kullanım sürecinde her konuda yine arkasında olacağız. 

İyi bir ticari program paketi yaratmadaki bilgi ve tecrübemizi teknolojinin sunduğu en son olanaklarla buluşturmamız kaçınılmazdı. ETA:SQL'i diğer versiyonlarımızdan farklı kılan da işte bu teknolojinin mümkün kıldığı veritabanı platformudur. Diğer versiyonlarımızdan farklı olarak ETA:SQL gerek bayilerimiz, gerekse müşterilerimiz tarafından geliştirilmeye müsait bir yapıya sahiptir. ETA'nın muhasebe programları alanındaki tartışılmaz üstünlüğünün sağladığı sağlam altyapı, SQL teknolojisi sayesinde yeni bir seviyeye ulaşmaktadır. 

ETA:SQL versiyonumuzun içerdiği program modülleri temel anlamda diğer versiyonlarımızdaki modüllerin devamı niteliğindedir. Veritabanı özelliği ile bu modüllerin alışılmış işlemleri daha ileriye taşınmaktadır. Üstün raporlama özellikleri bu versiyonu müşterilerimizin hayal ettiği mükemmelliğe yaklaştırmaktadır. Aynı zamanda ETA'nın haklı ününü borçlu olduğu kullanım kolaylığı ve alışkanlık yaratan işlem mantığı SQL'e terfi etmeyi planlayan müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmaktadır. 

ETA'dan vazgeçemeyen müşterilerimiz yeni versiyonumuzun satır aralarında eski bir dostun tanıdık özelliklerine ek olarak yeni kolaylıklarla karşılaşacaklar. Ailemize yeni katılacak olan müşterilerimiz ise ETA'nın ticari uygulama konularına olan hakimiyetinden, sağlam program yapısından, rakipsiz entegrasyon özelliğinden ve yeni teknolojileri programlarına uyarlamadaki başarısından etkilenecekler. 

ETA:SQL sizinle tanışmaya hazır, ya siz hazır mısınız ?